Mandag d. 16. juli og mandag d. 30. juli mellem 14.30 og 15.30 har friskolen Asgaard åbent bibliotek, hvor der vil være mulighed for at lytte med, når der bliver læst op fra bibliotekets bøger. Man er også velkommen til at kigge i bøgerne på egen hånd - eller hygge sig med et brætspil. Endelig er der også fri adgang til den nye store hoppepude, der er opsat lige uden for biblioteket. Arrangementet er åbent for alle uanset tilknytning til stedet. For børn, der går på friskolen i forvejen, vil der være mulighed for at aflevere/låne bøger, hvis man mangler læsestof i løbet af ferien.

Bibliotek spil 

Lærer (deltid) til indskoling og mellemtrin

Vi søger en ny kollega, som vil være med i den fortsatte udvikling af en ”ny” skole (4. år som friskole), samt den indflydelse på eget arbejde/arbejdsplads, fornøjelse og udfordring der følger med.

Vi har behov for en lærer primært til dansk i indskolingen og natur/teknik (øvrige fag efter aftale/interesse). Af øvrige kvalifikationer kan nævnes: God klasseledelse, stort engagement og anerkendende tilgang.

Vi kan i første omgang tilbyde en deltidsstilling (ansættelsesprocent fastsættes efter aftale ud fra hvad der kan dækkes, 60-70%), med mulighed for flere timer på sigt, hvis det ønskes. Med mulighed for en skemafri dag og fleksibel arbejdstid.

Læs mere om skolen på: www.asgaarden.dk

Ansøgningsfrist: D.23/7/2018.

Der afholdes samtaler efter aftale.

Ansøgning på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansættelse: D.6/8/2018.

Aflønning efter overenskomst på området.

Ved spørgsmål eller aftale om besøg kan der tages kontakt til:

Skoleleder Peter Nyeng Kristensen på tlf.: 24617158.

Bestyrelsesmedlem Anne Merstrand Andresen på tlf.: 26822275.

Adresse:                                            

Friskolen Asgaard, Herningvej 70A, 7480 Vildbjerg

I weekenden blev friskolens nye hoppepude sat op, og kl. 7.00 i morges var de første børn i gang med indvielsen. Hoppepuden er indkøbt for penge fra skolens cykelsponsorløb i efteråret samt donation fra halfest udvalget. Vi håber, at den kan blive til glæde for børn ikke kun på friskolen men også resten af området - dog skal vi gøre opmærksom på, at man IKKE må gå på puden, når den ikke er pumpet op. 

I dag har børnene i kommende 0. klasse været på besøg i skole og SFO. De fik spillet matematikspil på computeren sammen med 0.-1. klasse, spiste madpakker og hyggede i frikvarteret, så/var med til at lave dukketeater over "Fyrtøjet". 0.-2. klasse er i nemlig i gang med H. C. Andersen emne, hvilket kan ses i hele klasselokalet. I SFO'en blev der hygget og leget med de større børn fra skolen, der var RIGTIG gode til at tage sig af de yngre. Og så fandt førskolebørnene ud af, at selv SFO børn, der snart skal i 5. klasse ikke er så farlige endda!

IMG 1648

Traditionen tro holder vi hvert år skuespil/musical og forårskoncert. I år fulgte musicalen tråden fra årets emneuge om vikingetiden og Jelling og publikum blev blæst omkuld af Gorm, Thyra, Skjoldungerne, de nordiske guder Thor og Loke og mange flere i musicalen "Sværd og Skjold". Efter en pause, hvor 3.-4. klasse stod for salg sodavand og hjemmebagt kage, fulgte forårskoncerten, der bød på både rock, pop, kanon og rytmeleg. Tusind tak til alle medvirkende både elever, lærere og pædagoger, alle på og bag scenen og de mange fremmødte publikummer!

I den forgangne uge har hele skolen været på den årlige lejrskole. Dette år var havde vi lånt Margrethe Reedtz skolen i Vinderup, hvorfra vi bl.a. tog på guidet tur i Mønsted kalkgruber samt badede i Handbjerg Marina. Lejrskoleturen var som sædvanlig spækket med naturoplevelser og en dejlig måde at være sammen på for både børn og voksne, på en helt anden måde.

I det fantastiske forårsvejr var det en fornøjelse i dag at kunne indvie de nymalede taltavler i skolegården. 0-2. klasse lavede bl.a. tal-stafet, hvor de skulle finde resultatet af et plus eller minus stykke og stille sig herpå.

 Taltavle i skolegaarden