I dag har børnene i kommende 0. klasse været på besøg i skole og SFO. De fik spillet matematikspil på computeren sammen med 0.-1. klasse, spiste madpakker og hyggede i frikvarteret, så/var med til at lave dukketeater over "Fyrtøjet". 0.-2. klasse er i nemlig i gang med H. C. Andersen emne, hvilket kan ses i hele klasselokalet. I SFO'en blev der hygget og leget med de større børn fra skolen, der var RIGTIG gode til at tage sig af de yngre. Og så fandt førskolebørnene ud af, at selv SFO børn, der snart skal i 5. klasse ikke er så farlige endda!

IMG 1648

I den forgangne uge har hele skolen været på den årlige lejrskole. Dette år var havde vi lånt Margrethe Reedtz skolen i Vinderup, hvorfra vi bl.a. tog på guidet tur i Mønsted kalkgruber samt badede i Handbjerg Marina. Lejrskoleturen var som sædvanlig spækket med naturoplevelser og en dejlig måde at være sammen på for både børn og voksne, på en helt anden måde.

I det fantastiske forårsvejr var det en fornøjelse i dag at kunne indvie de nymalede taltavler i skolegården. 0-2. klasse lavede bl.a. tal-stafet, hvor de skulle finde resultatet af et plus eller minus stykke og stille sig herpå.

 Taltavle i skolegaarden

I weekenden blev friskolens nye hoppepude sat op, og kl. 7.00 i morges var de første børn i gang med indvielsen. Hoppepuden er indkøbt for penge fra skolens cykelsponsorløb i efteråret samt donation fra halfest udvalget. Vi håber, at den kan blive til glæde for børn ikke kun på friskolen men også resten af området - dog skal vi gøre opmærksom på, at man IKKE må gå på puden, når den ikke er pumpet op. 

Så er det blevet tid til den årlige generalforsamling for såvel friskole som friskolens støtteforening. Vi håber på at se rigtig mange til en god aften!

 Indkaldelse til ordinr generalforsamling p Friskolen Asgaard 2018 1

Traditionen tro holder vi hvert år skuespil/musical og forårskoncert. I år fulgte musicalen tråden fra årets emneuge om vikingetiden og Jelling og publikum blev blæst omkuld af Gorm, Thyra, Skjoldungerne, de nordiske guder Thor og Loke og mange flere i musicalen "Sværd og Skjold". Efter en pause, hvor 3.-4. klasse stod for salg sodavand og hjemmebagt kage, fulgte forårskoncerten, der bød på både rock, pop, kanon og rytmeleg. Tusind tak til alle medvirkende både elever, lærere og pædagoger, alle på og bag scenen og de mange fremmødte publikummer!

Tak til Støtteforeningen for en dejlig aften med fokus på musikken. Sangen og musikken er en dejlig gave, som vi kan dele med hinanden og mødes om - ikke mindst når vi har en fælles sangskat. Og netop denne sangskat får vores børn del i på en aften denne, både når de selv optræder, når de oplever de voksnes sangfællesskab og når de hører andre optræde med musikken. Aftenen var åben for alle med eller uden tilknytning til skolen, hvilket rigtig mange benyttede sig af! Tak for opbakningen til alle.

 Cafeaften