Vi søger en ny kollega, som vil være med i den fortsatte udvikling af en ”ny” friskole (4. år som friskole), samt den indflydelse på eget arbejde/arbejdsplads, fornøjelse og udfordring der følger med.

Brænder du for at lave god undervisning med høj faglighed, og have indflydelse på skolens videreudvikling, så er det dig vil gerne vil høre fra.

Vi har behov for en lærer primært til dansk i indskolingen og engelsk (øvrige fag efter aftale/interesse). Af øvrige kvalifikationer kan nævnes: God klasseledelse, stort engagement og anerkendende tilgang. Det vil desuden være en fordel, hvis du har flair for det musikalske og kan spille morgensang.

Vi kan i første omgang tilbyde en deltidsstilling (ansættelses procent fastsættes efter aftale ud fra hvad der kan dækkes, 80-85%), med mulighed for flere timer allerede til august, hvor vi udvider med endnu et klassetrin. Mulighed for fleksibel arbejdstid.

Læs mere om skolen på: www.asgaarden.dk

Ansøgningsfrist: D.18/12-2018. kl. 12:00 
Der afholdes samtaler den 20/12-2018 
Ansøgning på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Ansættelse: D.1/1 2019 eller snarest derefter. 
Aflønning efter overenskomst på området.

Ved spørgsmål eller aftale om besøg kan der tages kontakt til:

Skoleleder Connie Haarup 29 46 02 52.
Bestyrelsesformand: Ellen Østergaard Gravesen 22 51 10 26

Lejrskole 2018