Skolepenge indbetales via PBS og udgør pr. 1/8-2020 pr. måned i 11 måneder (juli betalingsfri):

1. barn: 980,00 kr.

2. barn: 326,00 kr.

Fra 3. barn er skole gratis.

SFO I (0.-3. klasse) pr. barn: 754,00 kr. incl. frugt og brød

SFO II (4.-6. klasse) pr. barn: 482,00 kr. incl. frugt og brød

SFO Morgen pr. barn (0.-6. klasse): 184,00 kr.

Udmeldelse eller ønsket ændring i SFO-tilmelding skal meddeles til skolens kontor senest d. 15. i måneden, hvorefter ændringen er gældende fra udgangen af måneden.

Ved evt. udmeldelse af Friskolen Asgaard er der 3 mdr. opsigelse til udgangen af en måned.

Den årlige lejrskole: gratis, dog opkræves der kostpenge pr. døgn 50,00 kr.

Herning Kommune tager i 2020 til sammenligning 1.690,00 kr. for en SFO I-plads inkl. morgenpasning

Fripladsordning:

Omfanget af fripladsordning er afhængig af husstandens aktuelle indkomst.

Fremgangsmåden vil være den, at der gennem friskolen søges i et centralt fordelingsudvalg. Friskolen får derved nogle midler til fordeling blandt ansøgerne.

Derudover har friskolen mulighed for at tage yderligere stilling til hel eller delvis friplads i konkrete tilfælde. Behandling af konkrete sager sker mellem ansøger, formand for bestyrelsen og skoleleder. Det er vigtigt, at alle kan være med som en del af fællesskabet omkring Friskolen Asgaard.

I forbindelse med indsamlinger og donationer kan skolens konto benyttes Reg.nr. 7611, kontonummer 2013461 eller pengene kan betales via mobilepay 45379.