Skolepenge indbetales via PBS og udgør pr. måned:

1. barn: 900,00 kr.

2. barn: 300,00 kr.

fra 3. barn skole og SFO gratis.

SFO I (0.-3. klasse) pr. barn: 600,00 kr.

SFO II (4.-6. klasse) pr. barn: 350,00 kr.

SFO Morgen pr. barn: 150,00 kr.

Frugt og brød i SFO: 100,00 kr.

Den årlige lejrskole: gratis.

Herning Kommune tager i 2018 til sammenligning 1.092,00 kr. for en SFO I-plads inkl. morgenpasning

Fripladsordning:

Omfanget af fripladsordning er afhængig af husstandens aktuelle indkomst.

Fremgangsmåden vil være den, at der gennem friskolen søges i et centralt fordelingsudvalg. Friskolen får derved nogle midler til fordeling blandt ansøgerne.

Derudover har friskolen mulighed for at tage yderligere stilling til hel eller delvis friplads i konkrete tilfælde. Behandling af konkrete sager sker mellem ansøger, formand for bestyrelsen og skoleleder. Det er vigtigt, at alle kan være med som en del af fællesskabet omkring Friskolen Asgaard.

I forbindelse med indsamlinger og donationer kan skolens konto benyttes Reg.nr. 7611, kontonummer 2013461 eller pengene kan betales via mobilepay 45379.