SFO

I Asgaardens SFO er vi fast tre voksne, en pædagog og to medhjælpere.

Om morgenen foregår det meste i et afslappende tempo - vi lægger vægt på, at børnene får en god start på dagen. Morgen børnene har mulighed for at spise morgenmad, og så laver vi forskellige ting som fx.: at tegne, lave videre på kreative aktiviteter, som de ikke er blevet færdige med, spiller kort eller andre spil. Nogen er også i gymnastiksalen inden skoledagen begynder.

Efter skoletider det igen SFO tid, og her kommer børnene ind og bliver krydset af og informationer fra og til børnene gives. Vi har en seddel med FASTE AFTALER, som er lavet i samarbejde med barnets forældre ang. hjemsendelse, aktiviteter efter SFO, eller om børnene skal hentes.

Vi har udover vores eget "SFO-lokale" mulighed for at benytte skolens lokaler. For at dette kan lade sig gøre, lærer vi børnene at komme og sige, hvor de går hen - det fungerer godt. Børnene må benytte gymnastiksalen, men hvis vi skal i hallen skal en voksen gå med. Udenfor har vi en god legeplads, multibane, hoppepude, bålhus, græsarealer og et læbælte, som indbyder til hulebyggerier mm.

Kl. ca. 14.00 bliver der serveret frugt og brød.

Vi lægger meget vægt på børnenes trivsel og har et godt samarbejde med skolen herom. Børnene er rigtig gode til at lege med hinanden på tværs af både alder og køn. Der bliver lagt vægt på forskellige aktiviteter, som giver børnene en god og varierende eftermiddag.